VÁLTOZÓ VILÁG

1995 óta

ÚTMUTATÓ

1991 óta

TREND-VÁLTÓ

1992 óta

ÉRTÉK-REND

1992 óta

MOST, VALAMIKOR

Az idők kezdete óta

EMBERHIT

ÉLETÚTMUTATÓ

Változó Világ Mozgalom

 

Ma, részletesen  

Támogatásod?

Számít!

 

Facebook Enciklopédia

Történelem | Jog | Életmód | Földrajz | Kultúra | Egészség | Gazdaság | Politika | Mesterségek | Tudományok

 

Egyéni keresés

 

 

Ez, és az összes többi útmutató, címtár, lexikon

igényelhető

elektronikus formában vagy nyomtatásban, tetszőleges formátumban és példányszámban, igény szerint szerkesztett, bővített tartalommal, kereskedelmi, belső (magán) használatra vagy reprezentációs célra.

Egyetlen értelmes ember barátsága többet ér, mint az összes értelmetleneké.

Démokritosz görög filozófus (i. e. 460 kör.–370)

A világ bölcsessége | A népek bölcsessége | 365+1 bölcsesség | A világ bölcselői

 

Facebook Enciklopédia

  

A

B

C

D

E

F

G

H

 I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

SZ

T

U

V

Z

 

   

 

 

 

A

 

A közösség

 

NAVA

 

Allfacebook

 

Facebook-oldalak és alkalmazások készítése

     

 Inside Facebook

 

 

 

 

Adatok védelme Egyéni adatvédelmi beállításaidat az Adatvédelem oldalon adhatod meg. Itt mindenre kiterjedően meghatározhatod, hogy ki láthatja az oldalon lévő tartalmaid. Ne feledd, hogy a legtágabb értelemben véve is csupán az ismerőseid, az ismerőseid ismerősei, valamint a közösségeidben lévő személyek láthatják az adatlapod. Ha be szeretnéd állítani, hogy ki találhasson rád a keresések során, és mit láthatnak, illetve mit tehetnek a veled kapcsolatos keresés eredményével, tetszés szerint szerkeszd át a keresésre vonatkozó adatvédelem beállításait.
Végül pedig a Tiltás funkcióval minden típusú kommunikációt megszakíthatsz a Facebook bizonyos felhasználóival úgy, hogy megadod a nevüket a „Felhasználó letiltása” mezőben. Ha megtaláltad ezeket a személyeket a keresővel, kattints a nevüktől jobbra látható „Felhasználó letiltása” hivatkozásra. Onnantól kezdve ezek a felhasználók nem tudnak megtalálni téged a Facebook használatával.

A Facebook a válóperek 90 százalékában bizonyíték

Album letöltése Ha tetszenek ismerősünk képei, a legegyszerűbb, ha az egész fényképalbumot letöltjük. Ez a FacePAD program segítségével könnyen megoldható. A FacePAD telepítése után lépjünk be a Facebookra, válasszuk ki a kívánt albumot, majd a „Vissza az albumba linkre" jobb klikk az egérrel, és a megjelenő listából válasszuk a „Download album with FacePAD" opciót.

 

Folytatás

 

További lexikonok a Változó Világban

Változó Világ Enciklopédia

A Tudás 365+1 Napja

Az Év 361+1 napja

Élvezetek Lexikonja

Életrajzok

Görög istenek

Interjúk

A Számok Enciklopédiája

Az Új Szavak Lexikonja

Hasznos tudnivalók

Üzleti Enciklopédia

Cégmutató

Tudásterek a Változó Világban

Innovációs Tér + Lexikon

Európai Tér + Enciklopédia

Gasztronómiai Tér + Lexikon

Budapesti Tér + Lexikon

Idős Tér + Lexikon

Fogyasztói Tér + Enciklopédia

Kisebbségi Tér

 

Rövidítés-kereső:

 

 

   

 

 

B

 

Hungary Facebook Statistics

 

 

 

Bejelentések Hogyan tudok egy visszaélést bejelenteni? Helytelen használat bejelentése a megfelelő "Jelentem" link használatával történhet, amely az oldaltartalmak többsége mellett megtalálható. Jelentést küldhetsz egy felhasználóról is a "Jelentés/Letiltás" link használatával, amely a felhasználó adatlapjának alján található. Amennyiben ez nem jelent megoldást a problémára, javasoljuk, hogy tiltsd le a felhasználót oly módon, hogy felteszed nevét a "Letiltott Személyek" listájára. Utóbbi az Adatvédelmi oldal legalján látható.

 

Jó és népszerű oldalak a Facebookon

Balaton (385 798, 5. helyezés Magyarországon [2011.09.24.])

Folytatás

 

 
   

 

 

C, Cs

 

 Facebook-dosszié a New York Times-ban

 

 

 

ColorColor néven 2011. március 24-én új közösségi hálózat indul jelentős befektetői támogatással és olyan veterán fejlesztőkkel, akik korábban a Google, a Facebook és a Linkedin csapatában dolgoztak. Az okostelefonokon működő Color fejlesztői csapatát Bill Nguyen építette fel. A Szilícium-völgy legendás szakértője már tucatnyi kis céget felpörgetett, legutóbbi nagy dobása Lala.com eladása volt, amiért az Apple nagyjából 80 millió dollárt fizetett. Minden jel szerint a Color a pc utáni világ egyik jellemző - és talán vezető - közösségi hálózata lehet. – Cikk

Folytatás

 

 

X

Hirdetés X

 

 

 
   

 

 

D

 

 

Depresszió – Egyes kutatók és szakemberek egyre gyakrabban emlegetik a Facebook-depressziót. Ez főképpen a magányos, kiközösített, szorongó vagy más problémákkal küzdő gyerekeket veszélyeztetheti, akik online keresnek kapcsolatokat, és ha nem találnak, depressziósakká válnak. Amit az online világban tapasztalnak, az felerősítheti a valóságos világban tapasztalt problémáikat.

Folytatás

 

 
   

 

 

E

 

 

Elfelejtett jelszó – Előfordul, hogy elfelejtünk valamit. Új jelszó beállításához kattints ide.

Folytatás

 

 
   

 

 

F

 

 

Fényképalbum létrehozása – Jelentkezz be, és menj a Fényképek oldalra.
Kattins a Fényképalbum létrehozása gombra.
Adj meg egy albumnevet, egy leírást és az adatvédelmi szintet, majd kattins az „Album létrehozása” gombra.
Fel leszel rá hatalmazva, hogy egy kis alkalmazást telepíts, ami megkönnyíti a fényképeid feltöltését. Kérjük, kattints a "Megbízom benne"-re minden kérdésnél, ami megjelenik, amíg az alkalmazás feltöltődik. Ha bármi problémád akadna a telepítés vagy a fényképfeltöltő alkalmazás használata közben, használd az egyszerűsített verziót, ami a "További fényképet hozzáadása" fül alján található.

Folytatás

 

 
   

 

 

G, Gy

 

 

Gyanú – Figyelmeztetést kaptam a rendszertől, hogy hamarosan elérem a megszabott határértéket az egyik alkalmazásnál. A Facebook rendszer úgy ítélte meg, hogy olyan sebességgel használtad az egyik alkalmazást, amelynél felmerül a visszaélés gyanúja. Például, ha olyan figyelmeztetést kaptál, hogy hamarosan eléred a határértéket az ismerősként való jelölések tekintetében, akkor rendszerünk szerint túl gyorsan adtál hozzá újabbnál újabb ismerősöket az adatlapodhoz. Ügyelj arra, hogy a honlap ilyen jellegű alkalmazásaival való további visszaélés a fiókod végleges letiltását vonhatja maga után.

Folytatás

 

 
   

 

 

H

 

 

Hamis adatlap – Ha jelenteni szeretnél valakit aki másnak adja ki magát, vagy visszaél más személyiségi jogaival, abban az esetben kérlek használd a következő űrlapot ide

Folytatás

 

 
   

 

 

I

 

 

Ismerős hozzáadása – Ismerős hozzáadásához a Keresés a Facebookon oldal segítségével keresd meg azokat az embereket, akiket ismersz, majd kattints az oldal jobb oldalán látható „Megjelölés ismerősként” gombra. Az illetőnek elküldünk egy felkérést. Ha megerősíti, hogy az ismerősöd, meg fog jelenni az ismerőseid listájában. Vedd figyelembe, hogy az adatvédelmi beállításoktól függ, hogy egy felhasználó „Megjelölés ismerősként” hivatkozása látható-e.

 

Cikkek, tanulmányok, hírek

IFTTT

Jó és népszerű oldalak a Facebookon

I love alvás (431 158, 2. helyezés Magyarországon [2011.09.26.])

I love Magyarország (289 832, 18. helyezés Magyarországon [2011.09.26.])

I love zene (298 351, 15. helyezés Magyarországon [2011.09.25.])

Folytatás

 

 
   

 

 

J

 

 

Javasolt beállítások – Egy csoport javasolt beállítást ajánlunk neked kiindulásnak. Gondolj nagy tárolókként "Mindenkire", az "Ismerősök ismerőseire" és a "Csak ismerősökre", amik információk különböző csoportjait tartalmazzák. A javasolt beállításainkkal az információid eloszlanak mindhárom tároló között. A "Mindenki" olyan állapotfrissítéseket és információkat tartalmaz, amiket valószínűleg nagyobb közönséggel akarnál megosztani. Az "Ismerősök ismerősei" azokat a fotóidat és videóidat tartalmazza, amik legfeljebb az ismerőseid ismerőseire tartoznak. A "Csak ismerősök" tartalmazza az összes személyes információdat és olyan dolgokat, amik csak azokra tartoznak, akikkel közvetlenül kapcsolatban állsz.

Folytatás

 

 
   

 

 

K

 

 

Ki nézte meg az adatlapom? Más megtudja, ha megnézem az övét? – A Facebook nem teszi lehetővé felhasználóinak, hogy kövessék, kik tekintették meg profiljukat, és nem biztosít statisztikát arról, hogy egy adott tartalmat kik és hányszor tekintettek meg. Külső fejlesztők mindazonáltal kínálhatnak olyan alkalmazásokat, melyek ilyen lehetőséget biztosítanak. Ez különféle kockázatokkal és hátrányokkal járhat.

 

Cikkek, tanulmányok, hírek

Kémkedő süti

Folytatás

 

 
   

 

 

L

 

 

Láthatóság – Ha az aggaszt, hogy ki láthat téged itt, és mit láthat rólad, ne feledd, hogy ezt teljes mértékben te határozhatod meg. Az Adatvédelem oldalon tetszés szerint módosíthatod a beállításaidat. Ha ezzel együtt mégis el szeretnéd hagyni a Facebookot, a Fiókoldal „Beállítások” fülén felfüggesztheted a fiókod.
A fiók felfüggesztésével eltávolítod az adatlapod és minden hozzá kapcsolódó tartalmat a Facebookról. A felhasználók onnantól kezdve nem fognak tudni rád keresni, illetve semmilyen adatot nem láthatnak rólad. Ha ismét aktiválod a fiókod, az adatlapod teljes mértékben (ismerősök, fényképek, érdeklődési kör stb.) visszaállítjuk.

Folytatás

 

 
   

 

 

M

 

 

Megszűnés – A holnapon létrehozott fiókom le lett tiltva. Lépj velünk kapcsolatba a disabled@facebook.com e-mail címen. Arról az e-mail címedről küldj levelet, amely a letiltott Facebook fiókodhoz tartozik, és küldj egy rövid leírást a problémáról.

 

Cikkek, tanulmányok, hírek

Milliomossá válni a Facebookon

Jó és népszerű oldalak a Facebookon

Milka    (910 245 [2011.09.26.])

Milka csokoládé    (317 249, 8. helyezés Magyarországon [2011.09.26.])

Folytatás

 

 
   

 

 

N, Ny

 

 

Névváltoztatás – Meg akarom változtatni a nevem. Küldd el a névváltoztatási kérelmedet ide. Az elfogadás 24 órába telhet.

 

Cikkek, tanulmányok, hírek

Név valódisága

Jó és népszerű oldalak a Facebookon

National Geographic   (7 341 682 [2011.09.25.])

Folytatás

 

 
   

 

 

O, Ö

 

 

Outlook szinkronizálása – Az OutSync nevű ingyenes Windows alkalmazással az Outlook partnerlistáját szinkronizálhatjuk facebookos ismerőseink listájával: az app a képeket is behúzza, így az Outlookban a névjegyek mellett ott lesznek a profilfotók is. Az eljárás automatikus, a program keresi meg, és párosítja az outlookos és a facebookos partnerlistákat. Azt is jelöli, amihez nem talált egyezést.

Folytatás

 

 
   

 

 

P, Q

 

 

Profil – Egy regisztrált személy adatainak összessége. Fő eleme az adatlap, ezért néha a két fogalmat szinonimaként használják.

Folytatás

 

 
   

 

 

R

 

 

Regisztráció – A regisztrációs oldalunkon add meg teljes neved, e-mail címed, születési dátumod és a kívánt jelszavad. Ha valamelyik általunk támogatott középiskolai, főiskolai/egyetemi vagy munkahelyi közösség tagja vagy, segítséget kapsz a csatlakozáshoz. Ha nem vagy ezek tagja, regisztráció után csatlakozhatsz valamelyik regionális közösségünkhöz. Miután kitöltötted a regisztrációs űrlapot, küldünk egy e-mailt az általad megadott címre. A visszaigazoló hivatkozásra kattintva befejeződik a regisztráció.

Folytatás

 

 
   

 

 

S

 

 

Skype – A Skype 5.0 közösségi web integrációval és több hasznos, hiánypótló funkcióval érkezett meg. Egyik legígéretesebb újítása a Facebook integráció. A Facebook Connect segítségével bárki összekötheti az asztali kliensprogramot a közösségi profiljával, s ezután a Skype-on belül is lehet követni az ismerősök frissítéseit, illetve kapcsolatba velük Skype-on keresztül. A Skype-nak összesen 560 millió felhasználója van, ami megdöbbentő szám, több mint amennyien a Facebookra regisztráltak eddig...

Studio – A Facebook 2011 tavaszán önálló közösségi oldalt indított Facebook Studio néven kifejezetten reklám-, PR- és médiaügynökségek számára. Az ügynökségek az oldalon megoszthatják kampányaikat, kreatívmunkáikat. Ezeket lehet kommentelni és lájkolni. A Facebook a beküldött munkák számára díjat is alapított Facebook Awards néven. A feltöltött munkák először a Gallerybe kerülnek, ahol lehet őket lájkolni, majd az adott időszakban legjobb minősítéseket kapott darabokból egy zsűri választja ki a legjobbakat. A Facebook még 2010 augusztusában állította össze azt a csapatot, amely a szájton dolgozott. A csapat reklámügynökségekkel együtt dolgozta ki a Studio profilját és szolgáltatásait. Emellett a Facebook Studio Live néven rendezvényeket is szervez.

Folytatás

 

 
   

 

 

Sz

 

 

Személyes név – Amikor feliratkozol a személyes profilra, kérjük ügyelj, hogy a teljes nevedben ne szerepeljenek írásjelek és add meg a vezetékneved is.

Szponzorált hír (Sponsored Stories) – 2011 februárjától a Facebook új hirdetési formátuma, a szponzorált hír elérhető már Magyarországon is a hirdetők számára, a Facebookot itthon és Délkelet-Európában hivatalosan képviselő Thinkdigitalnál. A szponzorált hír minden eddiginél erősebb felhasználói interaktivitást ad meglévő Facebook kampányokhoz, a felhasználók ismerősi kapcsolatait felhasználva.

Folytatás

 

 
   

 

 

T

 

 

Törlés – Végleg törölni akarom a Facebook fiókomat. Ha a Fiókoldal „Fiók felfüggesztése” funkciójával felfüggeszted a fiókod, az adatlapod és a hozzá kapcsolódó összes adat azonnal elérhetetlenné válik a többi Facebook felhasználó számára. Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag eltűnsz a Facebook szolgáltatásból. Mindazonáltal, továbbra is megtartjuk az adatlapodhoz kapcsolódó adatokat (ismerősök, fényképek, érdeklődési kör stb.), tehát ha majd ismét aktiválni szeretnéd a fiókod, pontosan úgy fog kinézni, mint abban a pillanatban, amikor felfüggesztetted. Sok olyan felhasználónk van, akik ideiglenesen felfüggesztik fiókjukat, és azt várják, hogy amikor újra bekapcsolódnak a szolgáltatásba, az adataik változatlan formában jelennek meg ismét.
Ha úgy gondolod, hogy többé nem fogod használni a Facebookot, és mindenképp törölni szeretnéd a fiókod, ezt is meg tudjuk oldani. Ne feledd, hogy ebben az esetben nem fogod tudni ismét aktiválni a fiókod, illetve nem fogod tudni visszaállítani az általad hozzáadott tartalmat vagy adatokat. Ha törölni szeretnéd a fiókod, lépj kapcsolatba velünk ezen az űrlapon, és erősítsd meg a kérésed.

Folytatás

 

 
   

 

 

U, Ü

 

 

Ugrató linkHa ezt a címet beírjuk a státuszüzenetbe, majd megosztjuk, az üzenet megjelenik a többiek üzenőfalán. Eddig nincs az ügyben semmi rendkívüli. Ám ha a linkre kattintanak, mindegy, hogy kicsoda az illető, a link alapján saját profilja fog bejönni. Így ez az univerzális link jó lehetőséget nyújt kedves üzenetek gyártására. Pl.: „Íme, a legcukibb ember a Facebookon: link" és aki rákattint saját magát látja viszont. A trükk kevésbé kedves poénokhoz is használható, de mi ne legyünk túl gonoszak...

Folytatás

 

 
   

 

 

V, W,

X, Y

 

 

Visszaigazoló email – Regisztrálás után kanunk kell egy visszaigazoló levél. Megtörténhet, hogy ezt nem kapjuk meg. A probléma megoldásához kövesd az alábbi lépéseket: Nézd meg a levelező programod kéretlen levelek, levélszemét, vagy szűrt levelek között! Ellenőrizd, hogy a helyes e-mail címről próbálsz-e belépni. Vedd figyelembe, hogy néhány e-mailt az internetszolgáltató (ISP) blokkolhat vagy késleltethet.

 

Cikkek, tanulmányok, hírek

Videótelefonálni a Facebookon

 

Jó és népszerű oldalak a Facebookon

Változó Világ

 

Folytatás

 

 
   

 

 

Z, Zs

 

 

Zuckerberg, Mark Elliot – (1984. május 14.) amerikai feltaláló, programozó, a Facebook közösségi oldal készítője. Zuckerberg alapította a Facebookot iskolatársaival; Dustin Moskovitz, Eduardo Saverin és Chris Hughes dolgozott még rajta. A Facebook 24%-os résztulajdonosa, milliárdos. Az amerikai Forbes 400-as listáján a 35.

 

Jó és népszerű oldalak a Facebookon

Zuckerberg    (5 748 787 követő [2011.09.26.])

Zuckerberger blogja

Folytatás

 

 
   

Ajánlott irodalom

 

 

A  VÁLTOZÓ VILÁG

köteteinek nagy része megvásárolható az ország két legnagyobb könyvkereskedőjénél online, ingyenes átvétellel az általad kiválasztott könyvesboltban vagy házhozszállítással.

Libri

 

Líra

A kiadónál az összes cím is megrendelhető, akár személyre szabott változatban. Hála a digitális nyomtatásnak, az éppen elfogyott címek is kaphatók rövid határidővel.

Kiadó

 

 

 

 

A Franklin kézi lexikona I-III. 1912.

Cropley A. J. : Tanítás sablonok nélkül. Tankönyvkiadó, Budapest 1983

Dudás Róbert: A táplálkozás, 1998

Földes J., Ravasz L.: Cukrászat, 1999

Gyapay Dénes: Olaszország, 2006

Gyivicsán A., Krupa A.: A magyarországi szlovákok, 1996

Huotari Juhari: Finnország, 2005.

Kozár Mária: A magyarországi szlovének, 2006

Manherz Károly: A magyarországi németek, 1997

Pintér Attila: Görögország, 2005.

Szűcs R. Gábor: Dánia, 2003.

 

 

 

Az olvasás

A könyvek

Mutasd meg könyvtáradat...

A közkönyvtárak

A szakkönyvtárak

Az iskola-könyvtárak

Könyvesboltok

Könyvszigetek

Könyvesfalu

         

 

 

 

  

Facebook enciklopédia

 

Keresés az érvényes pályázatok között a Pályázatfigyelőben

 

X

Hirdetés X

 

A sorozat katalógusából kiválaszthatod, és akár személyre szabott vagy céges kivitelben megrendelheted:

  SAJÁT VÁLTOZÓ VILÁG-KÖTET

Főleg budapesti cégek, szervezetek, intézmények részére:

ÚTMUTATÓ ÉS CÍMTÁR 

Cégek, szervezetek, intézmények részére:

  SAJÁT ÉVKÖNYV

Magánszemélyek, cégek, szervezetek, intézmények részére:

SAJÁT NAPTÁR 

(1, 12 vagy 365 lapos is, idézetekkel!)

Mindenféle papíralapú vagy elektronikus kiadvány elkészítéséhez  – évtizedes tapasztalatok, meggyőző referenciák birtokában – készséggel biztosítjuk professzionális szolgáltatásainkat

Kiadói szolgáltatások

Szolgáltatásaink

Alkotói és kreatív szolgáltatások, ötletek, megoldások, cégnév, szlogen, mottó megalkotása, céges évkönyv, lexikon, fogalomtár, naptár készítése

Kiadói szolgáltatások, szerkesztés, lektorálás, korrektúrázás, fordítás, bérkiadás, kiadói tanácsadás

Kommunikációs szolgáltatások, szupervízió, vevőszolgálat, használati útmutató, kommunikációs tanácsadás

Honlap-készítés, honlap-tanácsadás, közreműködés szervezetek honlapjának elkészítésében, fejlesztésében, értékelésében

Dinamikus (matematikai) modellezés, prognózisok, problémamegoldás, innováció, stratégia

Tanulmányok készítése, közvetítése, internetkutatás

Etikai tanácsadás, társadalmi felelősségvállalás

Szakértők közvetítése

Változó Világ Közösségi Tér

Munkát keres-kínál

 Egy hirdetés találomra

 

X

Hirdetés X

 

 

 

  

Mennyire tetszik az oldal?

> Gyenge > Közepes > Jó >

Érdekel egy ajándékkötet PDF-ben

 

 

Az élet iskolája

*****

Angyal iskola

*****

Doktori akadémia

*****

Az élvezetek akadémiája

*****

 

 

VÁLTOZÓ VILÁG

1995 óta

ÚTMUTATÓ

1991 óta

TREND-VÁLTÓ

1992 óta

ÉRTÉK-REND

1992 óta

MOST, VALAMIKOR

Az idők kezdete óta

EMBERHIT

ÉLETÚTMUTATÓ

Változó Világ Mozgalom

 

Érdekel?

1949

Megfogantam, tehát vagyok...

Az elme öregedése

Az otthoni betegápolás

Amerikai politika...

Hollandia

Dánia

Életrajzok

A táplálkozás

A madarak

Budapest története...

A magyarországi szlovákok

I. Habsburg Ferdinánd

Buddhizmus, misztika, Tibet

További témák 

Könyvrendelés

Legyél szerzőnk!

Tudod?

Nemzeti Útmutató

Megyei Útmutató...

Használati Útmutató...

Keresési Útmutató...

Innovációs Útmutató...

Világ Útmutató...

Édes Útmutató...

Európai Uniós Útmutató...

Bécs

Családfelállítás

Kisebbségi Útmutató...

Betegápolási Útmutató...

Cégmutató

Termékoldalak

Tájékozódási Útmutató...

Vallási Útmutató...

Szabadidő Útmutató...

Utazási Útmutató...

További témák  

Érted?

A kompetencia

A tudás 365+1 napja

Interjú-válogatás

Adjál nekünk interjút!

Nagy Hermész Enciklopédia

Összeesküvés-elméletek

A szélenergia

Euroutazások

Facebook Enciklopédia

Bécs

A magánkönyvtár

Számítógépes modellek

Gasztronómiai Enciklopédia

A számok világa

Budapest utcái

Ludens

Szex

További témák  

Helyesled?

Változó Világ Klub

Etika

Veszélyek

Legendák

Alapítványok

Népek bölcsességei

A könyvek világa

Az én helyem...

Pályázataink

Hasznos tudnivalók A-tól Z-ig

A települések túléléséért

Az olvasás

A kompetencia

Tanítások és technikák

Magyar iskolák a világon

Éttermek

Budapest újdonságai

Szimeonov Todor haikui

További témák  

 

TÖRTÉNELEM

JOG

ÉLETMÓD

FÖLDRAJZ

KULTÚRA

EGÉSZSÉG

GAZDASÁG

POLITIKA

MESTERSÉGEK

TUDOMÁNYOK

 

A Változó Világ barátai

Beszélgessünk!

Nyitott ajtók

Támogatod?

Innovációs Tér

Fogyasztói Tér

Európai Tér

Kisebbségi Tér

Idős Tér

Gasztronómiai Tér

Budapesti Tér

Közösségi Tér

Változó Világ Mozgalomért

Közhasznú Alapítvány

A Mester beszélgetései

Csetlő-napló

 

 

 

X

X

 

 

CHANGING WORLD | LE MONDE CHANGEANT | СВЕТЪТ В ПРОМЯНА | WELT IM UMBRUCH | MENIACI SA SVET

Flag Counter

2010. június 20-én telepítve.

  

Kezdőoldal

Olvasószolgálat

Médiaajánlat

Impresszum

Parvis

Teszteld internetkapcsolatod sebességét!

 

ingyenes webstatisztika

 

Változó Világ, 2020