VÁLTOZÓ VILÁG

1995 óta

ÚTMUTATÓ

1991 óta

TREND-VÁLTÓ

1992 óta

ÉRTÉK-REND

1992 óta

MOST, VALAMIKOR

Az idők kezdete óta

Emberhit

Változó Világ Mozgalom

Az Élet Útmutatója

 

Ma  

Támogatásod számít!

 

A szerelmi öröm művészete

Szex | Erotika | Öröm | Intimitás | Boldogság | Történelem | Életmód | Kultúra | Egészség | Mesterségek

 

Egyéni keresés

 

Láttalak és elvesztem.

Publius Vergilius Maro római költő (i. e. 70-i. e. 19)

A világ bölcsessége :: A népek bölcsessége :: 365+1 bölcsesség :: A világ bölcselői

 

Figyelem! Ezen az oldalon szexuális jellegű felnőtt tartalom van!

Ha nem múltál 18 évet, az ilyen tartalom olvasása veszélyeztetheti lelki fejlődésedet.

Erotika - Szex - Öröm

A szerelmi öröm művészete

 

 

CHANGING WORLD  v LE MONDE CHANGEANT  v СВЕТЪТ В ПРОМЯНА  v WELT IM UMBRUCH v MENIACI SA SVET

 

   

A szerelmi előjáték

 

 

 

 

 

A szerelmi előjáték

Örömszerzés a férfinak

Örömszerzés a nőnek

Az orális szex

Az anális szex

 

 

Sok embernek szegényes, sivár és kielégítetlen a szexuális élete.

Ennek sok oka lehet, az egyik a szerelmi előjáték elhanyagolása.

Csak nagyon kevés nő az, aki úgy is ki tud elégülni, ha célratörően, netán brutálisan esnek a testének. A legtöbb nő elvárja partnerétől, hogy az hosszan, finoman kényeztesse a testét. Szükségük van az előjátékra! És pontosan ez az, amire sok férfi önző módon képtelen. Sokszor fantáziátlanok, kedvtelenek. Ilyen előfordul a fiatal és kezdő szeretők között, de vannak olyanok is, akik azt hiszik magukról, hogy ők a legjobb szeretők a világon, és a nő kényeztetése derogál nekik.

Nem kell, hogy a fiúnak kisebbségi érzése legyen azért, mert nem tudja rögtön annyira felizgatni barátnőjét, hogy felkiáltson, sikítozzon a kielégüléstől. Ez csak úgy lehetséges, ha egymásra is figyelnek az ágyban. Természetesen attól is függ, hogy mennyire vannak pszichikailag és fizikailag összehangolódva. Azonban van néhány fontos szempont, amit ha figyelembe vesznek, akkor segíthet az orgazmusban.

 

ZEUSZ FELESÉGE

Héra istennő feljegyzései a szerelemről

…A görög istenek valóban jó barátságban éltek a földiekkel. Halandó férfi istennőnek nemzette azt a héroszt, aki a görög akhájoknak a trójai háborút megnyerte, amely háború azért tört ki, mert egy másik halandó férfi nem a megfelelő istennőt jutalmazta Erisz aranyalmájával. Megesett, hogy egyetlen éjszaka két isten hált ugyanazzal a halandó asszonnyal. Sőt! Halandó férfi döntőbíráskodott magának az istenek királyának, Zeusznak és feleségének, Héra istenasszonynak abban a vitájában, hogy a szeretkezés vajon a férfinak vagy a nőnek nyújtja-e a nagyobb testi gyönyört…

Hát ezekről a dolgokról szólnak az istenek királynőjének, a férjéhez talán egyedül hűséges, s ami ennél is több, a csapodár férfi ágyába újra és újra szűzen befekvő Héra istennőnek – amúgy nagyon is emberi hangú – feljegyzései...

 

Tehát most következzen egy módszer a sok közül: Csókold meg partnernődet egészen finoman, mikor már a lelkét is kicsókoltad belőle, akkor még egy forró nyelves után vándoroljon el szád másfelé is. Csókold testét, és közben simogasd melleit, combját, vénuszdombját és máshol, ahol eszedbe jut. Ujjaiddal ilyenkor még ne nyomulj belé, folytasd a simogatást. Szapora lélegzetvételén észre veszed majd, hogy egyre jobban felizgul. Most folytasd a dolgokat, de ne felejtsd el, hogy a gyors munka sosem jó!

Simogassák szép finoman a domborulatokat, és gondosan járassák meg az egész tenyérfelületüket a gombocskákon. Koncentráljunk most a bimbókra! Játszanak velük, mégpedig ujjheggyel és ujjkönyökkel. Végül csippentsék a bimbókat a hüvelyk- és mutatóujjuk közé, és pödörgessék finoman. Néhány nő kedveli, ha a bimbókat gyengéden, de határozottan meghúzzák, s így a teljes mell megemelkedik. Mások pedig azt szeretik, ha csavarként tekergetik a bimbóikat. Az ujjgyakorlatok közben ne feledkezzék meg a nyelvéről sem! Általában minden nő szereti, amikor a mellcsúcsait nyelvel, és ajkakkal kényeztetik. "Fejjék" a bimbókat, miközben a nyelvük és a szájpadlásuk között szopogatják. Vagy vegyék a gombocskákat az ajkaik közé, és szívogassák, vagy húzogassák.

Csak akkor "lépj" a következő állomásra, ha már észrevetted, hogy nyugtalanul mocorog, szaporán lélegzik. De ekkor ne habozz, és csúsztasd a szádat egészen a vénuszdombjára, csókold meg egészen finoman szeméremajkait. Csókold itt egy kicsit, majd nyelveddel egészen finoman picit nyomulj belé. A nyelveddel kezd el a klitoriszt csiklandozni, közben figyeld a reakcióit. Nyalogasd finoman, majd óvatosan szívd az ajkaid közé és szopogasd, mintha egy gumicukorka lenne. Óvatosan a fogaddal meg-meg csippentheted, de vigyázz, nehogy túlzásba vidd és fájdalmat okozzál vele.

Így bársonyon futnak a percek és biztos, hogy mind a ketten készek vagytok a beteljesülésre. Fogd tehát meg, fektesd hanyatt és vezesd be péniszedet akár az ő segítségével a lágy, meleg hüvelybe. Egy kis együttműködés után egészen biztos, hogy ki fog elégülni, talán néhány másodperc múlva, vagy maximum néhány percen belül. Ha a várnyomása is egészen a maximálisra ugrott, akkor néhány percen belül kifeszülnek a mellei. És végül ne feledd: Gyakorlat teszi a mestert!

Az erogén zónák 

 

 
   

Örömszerzés a nőnek

 

   

 

A nők szerelmi életében a mellek igen fontos szerepet játszanak. Nem csupán szemgyönyörködtető kellékek. Általában kitűnő indítás a melleket teljes tenyérrel átfogni. Simogassák szép finoman a domborulatokat, és gondosan járassák meg az egész tenyérfelületüket a gombocskákon. Koncentráljunk most a bimbókra! Játszanak velük, mégpedig ujjheggyel és ujjkönyökkel. A körkörös mozgás közben néha érintsék meg a bimbókat a körmükkel. Ez majd minden nőt stimulál. Végül csippentsék a bimbókat a hüvelyk- és mutatóujjuk közé, és pödörgessék finoman.

A női öröm művészete 

 

   
   

Örömszerzés a férfinak

 

   

 

A nők egy része erősen hajlik arra, hogy az erotika felelősségét teljes egészében áthárítsa a férfiakra. Pedig ez alapvetően hibás! A férfiak fantáziát és kezdeményezést várnak. Ez pedig a már sokat vitatott előjátéknál kezdődik! Még manapság is sikk, hogy a nők arról panaszkodnak, hogy elhanyagoltnak érzik magukat: nincs előjáték. Ám nemcsak a nőknek okoz örömet, ha társuk lassan, de biztosan felizgatja őket.

Beszéljék hát rá barátnőjüket, hogy most önök feküdhessenek passzívan a hátukon, önök várjanak arra, hogy mi is fog történni! Hölgyeim; kezdjék a simogatással! Csak úgy, ahogy önök is a legjobban szeretik.

A férfi öröm művészete 

 

   
   

Az orális szex

 

   

 

A pénisz nagyon érzékeny szerv, jóval többre érdemes annál, mintsem csak, hogy a hüvelybe kerülhessen! Gondoljanak csak a nyelvükre. A nyelvük meleg, nedves, mozgékony – tehát ideális eszköz az erotikus izgatásra! Például húzzák végig a nyelvük hegyét a pénisz alsó felén, miközben lágyan masszírozzák a heréket. Vagy húzzák vissza a fityma bőrét, s érintsék meg vele a makkot körbe-körbe.

Az orális öröm művészete 

 

   
   

Az anális szex

 

   

 

Az anális erotikát erősen tabuként kezelik. Pedig férfiak és nők milliói – hetero-, homo- és biszexuálisok egyaránt – próbálgatják az anális szexet. A végbélnyílás környéke gazdagon ellátott idegvégződésekkel, a nemi szervekhez legközelebbi erogén zóna, kapcsolatban áll a medence izmaival, és az orgazmusban aktívan részt vesz, mivel közben ritmikusan össze-összehúzódik. Kutatások megállapították, hogy a végbélnyílásnak – legalább a népesség felénél – erotikus jelentősége van, de a tabuk megakadályozzák az embereket, hogy a végbélnyílás szexuális felhasználására gondoljanak, erről beszéljenek, vagy ezt a témát tanulmányozzák.

Az anális öröm művészete 

  

   
   

Ajánlott irodalom

 

 

Új fejezet a könyvkiadásban! Felejtsük el azt a szót: „elfogyott”!

A  VÁLTOZÓ VILÁG

kötetei mindig kaphatók, vagy rövid határidővel rendelhetők,

könyv alakban vagy elektronikusan,

akár személyre szabva is.

Könyvrendelés

 

 

 

 

Cotterel, Arthur: Mítoszok és legendák képes enciklopédiája, 1994.

Cox, George William: Görög regék, 1991.

Hamilton, Edith: Görög és római mitológia, 1992.

Kerényi Károly: Görög mitológia, 1977.

Román József: Mítoszok könyve, 1963.

Szabó György (szerk.): Mediterrán mítoszok és mondák, 1973.

Trencsényi-Waldapfel Imre: Görög regék, 1979.

Trencsényi-Waldapfel Imre (ford.): Ember vagy, 1979.

Trencsényi-Waldapfel Imre: Mitológia, 1974.

Zamarovsky, Vojtech: Istenek és hősök a görög és római mondavilágban, 1970.

 

 

 

Az olvasás

A könyvek

Mutasd meg könyvtáradat...

A közkönyvtárak

A szakkönyvtárak

Az iskola-könyvtárak

Könyvesboltok

Könyvszigetek

Könyvesfalu

   

Masszázs

 

  

Szexmasszázs

    

Az erotikus masszázs könyve

 

 

 

Mi is tulajdonképpen a szexmasszázs? Ezzel kapcsolatban nem csak terminológiai, de erős érzelmi zűrzavar is uralkodik. Mindenek előtt fontos hangsúlyozni, hogy három teljesen eltérő kategóriába sorolható:

- magán szexmasszázs, amelyet valaki partnere számára nyújt ,

- a gyógyászati célokat szolgáló szex terápia ,

- a kereskedelmi szolgáltatásként igénybe vehető szexmasszázs .

 

Miről nem mesélnek a masszőrök a pácienseknek?

 

 

 

Az eheti akció

21 év!

Legszebb ajánlatunk

És a legédesebb...

A te éved könyve

Olvasó idő

Könyvmenhely

RELAXX

Segíthetünk?

Falum nagykövete

 

   

Gyönyörködni a test szépségében

 

 

 

 

Gabriele Rigon :: Claus Rose :: Martin Wieland :: Johan Verplancke :: Kati Rudlova :: Daniel Bertrand :: Farrokh Chothia :: Guy Berthier :: Patrick Mangin :: Patrick Wecksteen :: Giorgio Skory :: Gérard Moric :: Wollodja Jentsch :: Bob Giorgi :: Pierre Magne :: Daniel Bauer :: Raymond Erbs :: Sandrine Sauveur :: Franck Leboulenger :: Zosia Zija :: David Osborn :: Alan Cat :: Laurent Orseau :: Waclaw Wantuch :: Luc Selve :: Philippe Pache :: William Poutinen :: Pierre Magne :: Image of Muse :: Best Glamour

És még 366 minőségi portál

 

   
         

 

 

 

SZEX - EROTIKA - ÖRÖM

 

Erotika 365+1

Babits Mihály

Bogdán László

Kuczka Péter

Mario Vargas Llosa

Erotikus mesék

A szex és az állatok

A szerelmi öröm

A női örömök művészete

A férfi örömök művészete

Szex és orális örömök

Szex és anális örömök

Nemi szerepek

Masszázs

Szex és masszázs

Szexmasszázs

Szexterápia

Erogén zónák

Helga vallomása

Szerelem

Boldogság

Élvezetek

Szex és politika

Ajzószerek

Pandora vallomása

 

 

VÁLTOZÓ VILÁG

1995 óta

ÚTMUTATÓ

1991 óta

TREND-VÁLTÓ

1992 óta

ÉRTÉK-REND

1992 óta

MOST, VALAMIKOR

Az idők kezdete óta

Emberhit

Változó Világ Mozgalom

Az Élet Útmutatója

  

 

X

 

 

X

 

 

Fedő (kezdő) oldal | Parvis (nyitó oldal) | Olvasószolgálat | Például teszteld internetkapcsolatod sebességét! | Médiaajánlat | Impresszum

CHANGING WORLD | LE MONDE CHANGEANT | СВЕТЪТ В ПРОМЯНА | WELT IM UMBRUCH | MENIACI SA SVET

Az oldal tartalma a Változó Világ Internetportál Tartalomkezelési szabályzatának felel meg, és eszerint használható fel (GFDL-közeli feltételek). 2017

 

2015. június 29-én telepítve.

Flag Counter

2010. június 20-én telepítve.

2002. május 15-én telepítve.